00:38
В БОЛОТЕ ВСЕ СПОКОЙНО
[b][b]В БОЛОТЕ ВСЕ СПОКОЙНО
3D – обзор 12 тура

Ворскла - Газовик-Скала 0-0
Олимпик (Д) - Портстюарт 2-2
Кристалл - Оболонь 2-0
Львов - Борисфен 0-3
Спартак (См) - Нефтяник 1-2
Бенбридж Таун - Волынь 0-3
Олком - Ильичевец 0-0
Харьков - Лисбурн 0-0

ФК ЛЬВІВ Львів - БОРИСФЕН Бориспіль
Львів, ст.. Княжа Арена, 5 тепла за цельсієм, без дождю. 29 000 глядачів
Львів очолив крутий дядько зі Львова. Завжди приємно тренувати команду з рідного міста. У минулій зустрічі, львівяни тактично грамотно побудували гру проти мого Газовика. Наситили центр і справедливо розраховували на нічию, але не вистояли. Фіза слабенька у команди. За тиждень вона не сильно покращилась. 100 % мав лише воротар, крім нього чорним коляром світились Леопольд з Венесуели, 2 віника з талантом 47 на двох та Вадим Панасюк. Роботи у мена не початий край. 2-й рівень тренера по фізо, лікар взагалі відсутній.
Ми розуміли, що суперник може кинути захист – катеначчо, та скоріш за все гратиме центр, але нам це все по-цимбалах. Борисфен, як і було обіцяно вивів на гру Андрій Шевченко (в нас є Шевченко а вас нема !!!) з наказом тільки вперед. Дискваліфікованого Фурту (замахав малий, тільки від трамви відійшов. як не срачка то ..) прогнозовано замінив Лісовий. Наш склад відомий, ми не від кого не ховаємось.
От же. Жесть у першому таймі (не всім). Дралов - Ізідору, Літовчак (дай боже йому здоров’я), Дмитрук, Хедін – Хван, Сапай (з заду), Гавренков (відтянутий вперед), Мостовий – Шевченко, Лісовий.
Середня сила команди 42,2
Господарі вийшли без лівого середнього, з 4 цепешніками. Центр проти флангу. На 6-й хвилині Леопольд (подлий трус) наніс перший удар по Драловським воротом (я почав хвилюватись). Команда все зрозуміла і перевела гру на львівську половину поля, заграли фланги. Насмішив старенький лівий захисник Хедін – добіг бідний з м’ячем до вратарської та пробити забув. На 29 хвилині Хван нарешті прострілив на Шевченка, але той кіпера не пробив. Жах. Могли і пропустити. Сапай двічі зносив гравців суперника, це слабка ланка нашої команди. Як і форвард Лісовий, що фізично не здатний забивати. Не перегравав і суперника ЛП Мостовий. Перший тайм 0-0.
На другий вийшли нормально та з дліною (давай Шева !). Могли забити у першій же атаці. Не пощастило. Але далі Шевченко 1-0 !!! гол красень. Браво Андрій !!! Хван вкинув аут на Ізідру, той обіграв суперника закинув у штрафну, де капітан Борисфена, прийнявши м’яч спиною до воріт, розвернувшись пробив за мить до того як на нього налетіли місцеві беки. Ну не такий вже красень, але дуже важливий гол. 2-0.
Андрюша розігрався не на жарт, тільки Львів розвів, перехопив м’яча, пасанув на Хвана той протянув майже до лінії, навісив на Лісового. Але марно. Цю ланку ми обов’язково підсилимо на трансфері. Фурта ще замалий, а Лісовий не тягне. Львів спромігся на контру, вище воріт. Сапай пішов з поля, вийшов Барлекай (завданням якого до кінця життя буде відбір м’яча і пас на Гавренкова).
Лісовий почуявши як я його хує…ю пробіг пів поля і поклав в удар всю силу богатирську. 2-0 !!! Зразу ж міг і дубль робити, але вуйко є вуйко. Потім ми побачили, наш ляп коли ЛП побіг подавати кутовий з права. Але далі Шевченко 3-0. Шева Кращий. Лісовий з двох метрів у стійку (пішов винос Львова, фіза далась в знаки).
Свисток арбітра зафіксував нашу перемогу. Піду подякую колезі за гру. Успіхів Борисфену у наступних матчах.

Трохи про інших (на основі офіційної преси):
Спартак – Нафтовик 1-2[/b]
Нафтовик, вилетівши з кубка прогнозовано здобув перемогу у Сумах над місцевим Спартаком. Відпочив Можаєв, напрягались інші гравці. На противагу злагодженому механізму охтирської машини, спартачі могли хіба що полякати гостей скаутом 6 рівня з окладом у 144 косаря. Гості грали жорстку атаку, господарі захист. Після 2 пропущених від Тернополя, Лобойко пустив і в чемпіонаті. Пенальті за знос Серженко, яке він і реалізував. Шептицький до перерви зрівняв, а далі нафтовики на 41 хвилині почули прокурений крик коуча: «В АтАкУ @i%$$##» все зрозуміли і вирвали перемогу.
Охтирка впевнено крокує до України -2 9так скоро у тренера Буковини друзів у 3D не залишиться).

Ворскла - Газовик-Скала 0-0
Газовик після дуже важкої гри зі Львовом (чекали на гру з автососом, а воно он як вийшло) чекав не простий виїзд у Полтаву (чуйка така була). Так воно і сталось. Автосостав Полтави був повністю переїграно, але Долганський вистояв на нуль, витянувши пару мертвих м’ячів. На 90 хвилині не допоміг би і він, але господарів врятувала стійка.

Олімпік – Портстюарт 2-2
Олімпік приймав одну з трьох північноірландських команд, досі безхозний Портсьорт. Донєцьки зараз не ті лохи, що були минулого сезону, а нормальні пацани при баблє та понятіях. Он взяли правого бєка Купека, дали йому 130 штук на тиждень (напевно теж якісь родич сімії говнокомандуючого країни, бо інакше насрання стільки бабок платити?). Ще прикупили молодого ПП і почали качати дриблінг захиснику Змієвському. Гості, які з 2006 року всього 49 разів виходили на поле не авто составом, прогнозовано загнали себе у борги і ведуть відчайдушну боротьбу з харківськими голкіперами за останнє місце.
Господарі, як і в попередніх іграх пішли в атаку і пропустили від Гнєдого. Так перший тайм і закінчився. У другому почались качелі. Августіно вкрав м’яча в штрафній ірландців 1-1, через пару хвилин він же 2-1. але то й же Гнедов звпритул розстріляв Таманини. 2-2.

Харьків - Лісбурн 0-0
Осьмачко переграв Лізбурн. Відбивши 10 ударів.
Сатур потихеньку омолодив клуб і наступного року буде підтягуватись до вищого дивізіону, що дасть змогу описувати на 8 хороводів менше.

Олком-Іллічівець 0-0[/b]
Кельминецький тренер спіткнувся на Іліччівці. Гості автосоставом на виїзді набивають 46 сили та досі чекають на месію.

Кристал-Оболонь 2-0
Найбільш напічкана гравцями команда в лізі (а може і у всій Україні), я їх рахувати втомився, не мала проблем з Оболонью. З Оболонью тепер проблеми має лише тренер Оболоні – янкі із Конектитута.
Херсон теж грав атаку, що вилилось в 20 ударів в бік воріт та в 2 забитих у першому таймі. Obolon grala iak mogla? Ale sypernik grav krashe I nado chtoto delat? Pozadi Moskva.

І на останок гра лідерів
Бенбридж Таун – Волинь 0-3
А ми за Волинь (ну так карта лягла). Гості підійшли до гри на повній фізі (як того здоров’ячко дозволяло), лише Греко зализував рани. Господарі здивували мене 100 відсотками у графі «зд». Напевно всією командою дивляться доктора Курпатова, а під час тренувань ще й Інтернів переглядають.
Волинь теж атакувала (це така мода наразі у 3D), Батальський на самому початку зустрічі почав причиняти господарям шкоду. Це й самий трюк він викинув і на початку другого тайму, а далі хромий Греко довів рахунок до розгрому. 3-0 ВОЛИНЯКИ ВПЕРЕД !!!

Так і відіграли. 00-30 за київським часом.
(завтра як, що війна не почнеться офіційно оголошу про старт проекту «БОРИСФЕН»)

Категория: 3D лига | Просмотров: 796 | Добавил: Vinnitsa81 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
0  
*calambur   (19.03.2011 21:39)
ростер длинный для нормальной игры на будущий сезон))) вроде пока все получается. а там будем посмотреть)))

0  
*VPogoda   (16.03.2011 08:52)
Нефтяник игру провалил, по-большому счету. Спартак выглядел неожиданно сильно. А у нас не было никаких эмоций, потому и состав был "тяп-ляпный". Не потеряли очки и то радует.
Удивляет Бенбридж - команда чет посыпалась.
А нас в 13(!!!)-м туре ждет Газмяс.... ото будет интересно...

0  
*Vinnitsa81   (16.03.2011 00:55)
а чому картинка не вийшла на головну сторінку? cry

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]